31.05 - 01.06.2024
Pančevo, Hotel Tamiš
Simpozijum UROonko FOKUS

Poštovane koleginice i  kolege,

Udruženje urologa Srbije vas za zadovoljstvom poziva da uzmete učešće na simpozijumu pod nazivom "UROonko FOKUS”koji će biti održan od 31.05.2024. do 01.06.2024. u Hotelu Tamiš u Pančevu.

Prvi dan sastanka biće posvećen dilemama u lečenju benignih oboljenja prostate, dok ćemo se drugog dana baviti lečenjem uroloških malignih bolesti, hirurškim, radijacionim i medikamentoznim mogućnostima, aktuelnim principima inovitetima. Akcenat će biti na rešavanju konkretnih slučajeva, kliničkim dilemama, multidisciplinarnom pristupu i to kroz okrugle stolove i interakciju predavača i učesnika skupa.

Program sastanka će biti objavljen na internet strani Udruženja (uas.org.rs).

Akreditacijas kupa je u toku.

Tehnički organizator skupa je agencija Faraway (office@faraway.rs)

Ovom prilikom želimo i da vas obavestimo o planiranim aktivnostima Udruženja do kraja 2024.godine.

Kao što smo ranije najavili vezano za stručno usavršavanje specijalizanata i mladih specijalista urologije u inostranstvu, ove godine započinjemo realizaciju tog projekta. Udruženje urologa Srbije će ove godine finansirati i organizovati ovakvo usavršavanje na Klinici za urologiju AKH, u Beču, Austrija. Konkurs zazainteresovane lekare će biti otvoren od ponedeljka 18. marta 2024 godine, i uslovi za prijavu na konkurs biće objavljeni na internet strani Udruženja (uas.org.rs). Upravni odbor Udruženja urologa Srbije će odrediti komisiju koja će odlučivati o izboru kandidata, a rezultati konkursa ce biti objavljeni do kraja maja 2024. godine na internet strani Udruženja (uas.org.rs).

Do kraja ove godine ćemo organizovati još jedan stručni skup u Vrnjačkoj Banji u Hotelu Vrnjačke Terme, koji će se održati od 29. novembra do 1. decembra. O detaljima vezanim za teme ovog skupa, naknadno ćemo poslati obaveštenje.

Srdačno,

Doc. dr Ivan Vuković

Predsednik UUS 



 Program

29.11 - 01.012.2024
Vrnjačka Banja, Hotel Vrnjačke terme
Stručni skup
31.05 - 01.06.2024
Pančevo, Hotel Tamiš
Simpozijum UROonko FOKUS



UROonko FOKUS

Stručni skup